Ministria për komunitete dhe kthim :: MKK-MZP-MCR - Artikuj të filtruar nga data: Merkure, 06 Janar 2021

MINISTRI DALIBOR JEVTIĆ UROI DITËN E KRISHTLINDJEVE ORTODOKSE

Prishtinë, 6 janar 2021

Ministri për Komunitete dhe Kthim, Dalibor Jevtić, i dërgon urimet më të sinqerta me rastin e Ditës së Krishtlindjes dhe Vitit të Ri Ortodoks të ardhshëm Mitropolitit të Dabro-Bosnjës dhe Presidentit të Sinodit të Shenjtë të Peshkopëve të Kishës Ortodokse Serbe, z. Hrizostomu, Peshkopi i Rashkës dhe Prizrenit Theodosius, klerikët, murgjit dhe të gjithë besimtarët e Kishës Ortodokse Serbe.

"Të nderuar klerikë, murgj, qytetarë të respektuar, në emër të Ministrisë për Komunitete dhe Kthim dhe në emrin tim personal, ju përgëzoj përzemërsisht për Ditën e Krishtlindjes dhe festën më të lumtur të krishterë, Krishtlindjen. Le të na ndihmojë Krishti për të ndërtuar harmoninë e ndërsjellë, uniteti dhe paqja shumë e nevojshme në zemrat tona, sepse kjo është mbrojtja më e mirë kundër çdo të keqe. Le të na pastrojë drita e lindjes së Krishtit, të na ndriçojë dhe të ndriçojë rrugën për tek e përjetshmja dhe e paprishshmja. "Në këto ditë të shenjta, ne kujtojmë në lutni të shtypurit, të përulurit, të sëmurët dhe të gjithë njerëzit me vullnet të mirë, me dëshirën që edhe ata të kalojnë festat e ardhshme në paqe, gëzim dhe prosperitet ".

PAQJA E ZOTIT, KRISHTI LINDI!

GËZUAR KRISHTLINDJET!

Publikuar në Vesti
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502