Komuna Shtime00 stimlje

Shtime

Under reconstruction

 

RajoniSipërfaqjaPopullsiaKodi postar
Prishtina 134km2 27.324 72000
 
 

 

Demografia:

Grupet etnike 1991 1999* 2011 2015*
  Serb   974     49  
  Shqiptarë   21743     26447  
  Malazez   12     0  
  Boshnjak   422     20  
  Turq   0     1  
  Romë   266     23  
  Ashkali   0     750  
  Egjiptian   0     0  
  Goran   0     2  
  Kroat   1     0  
  Të tjerë   26     32  
  Gjithsej   23523     27324  

*Të dhënat jozyrtare:

 

 

 Shënim:

 Të zhvendosur në Serbi: 866

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502