Komuna Skënderaj00 srbica

Skënderaj

Under reconstruction

 

RajoniSipërfaqjaPopullsiaKodi postar
Mitrovicë 466km2 50.858 41000
 
 

 

Demografia:

Grupet etnike 1991 1999* 2011 2015*
  Serb   751     50  
  Shqiptarë   57444     50685  
  Malazez   92     0  
  Boshnjak   11     42  
  Turq   0     1  
  Romë   93     0  
  Ashkali   0     10  
  Egjiptian   0     1  
  Goran   0     0  
  Kroat   0     0  
  Të tjerë   2     69  
  Gjithsej   58399     50858  

*Të dhënat jozyrtare:

 

 

 Shënim:

 Të zhvendosur në Serbi: 770

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502