Komuna Viti00 vitina

Viti

Under reconstruction

 

RajoniSipërfaqjaPopullsiaKodi postar
Gjilan km2 46.987 61000
 
 

 

Demografia:

Grupet etnike 1991 1999* 2011 2015*
  Serb   7146     113  
  Shqiptarë   41373     46669  
  Malazez   142     0  
  Boshnjak   32     25  
  Turq   0     4  
  Romë   335     12  
  Ashkali   0     14  
  Egjiptian   0     0  
  Goran   0     7  
  Kroat   4473     0  
  Të tjerë   641     143  
  Gjithsej   53584     46987  

*Të dhënat jozyrtare:

 

 

 Shënim:

 Të zhvendosur në Serbi: 5.509

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502