Ministria për komunitete dhe kthim :: MKK-MZP-MCR - Artikuj të filtruar nga data: Hene, 24 Qershor 2019

Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim në dorëheqje Dalibor Jevtic e uroi Ditën e Egjiptianëve për të gjithë anëtarët e këtij komuniteti.

"Ministria për Komunitete dhe Kthim, e kryesuar nga unë, do të synojë, në të ardhmen, të krijojë një ambient të favorshëm për mbrojtjen efektive të të gjithë popujve joshumicë nga çdo lloj diskriminimi. Unë vazhdimisht kujtoj për rëndësinë e krijimit të barabartë  kushtet për arsimin, punësimin dhe cilësinë e jetës së komunitetit egjiptian në Kosovë.

Unë mbetem i përkushtuar për ndërtimin e një të ardhmeje më të mirë dhe një shoqërie të mundësive të barabarta për të gjithë qytetarët dhe sigurisht do të përpiqem të rris vetëdijen për problemet me të cilat ballafaqohet ky komunitet.

Unë dua t'ju uroj këtë ditë dhe të përcjellë një mesazh paqeje dhe bashkëjetese, dhe na takon ta përcjellim këtë mesazh, duke nxitur marrëdhënie të mira me njëri-tjetrin, duke respektuar të tjerët dhe të ndryshëm, në mënyrë që të gjitha kombësitë tona të ndërtojnë një jetë më të mirë dhe më të begatë ", tha Jevtic.

Publikuar në Vesti
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502