Ministria për komunitete dhe kthim :: MKK-MZP-MCR - Artikuj të filtruar nga data: Marte, 04 Qershor 2019
Marte, 04 Qershor 2019 07:22

Bajram

Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim në dorëheqje Dalibor Jevtic te gjithë qytetarëve te fesë myslimane, uroi Fitër Bajramin me dëshirën që ky festime të mëdha pushime e rrethuar me të dashurit e tij, me shpresën se ditët që vijnë do të jetë e mbushur me tolerancë të vërtetë, respekt për të gjithë njerëzit, pavarësisht nga feja e tyre.

Publikuar në Vesti
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502