Komuna Zubin Potok00 zubin potok

Zubin Potok

Under reconstruction

 

RajoniSipërfaqjaPopullsiaKodi postar
Mitrovicë 335km2   40650
 
 

 

Demografia:

Grupet etnike 1991 1999* 2011 2015*
  Serb   6251     0  
  Shqiptarë   5511     0  
  Malazez   26     0  
  Boshnjak   0     0  
  Turq   0     0  
  Romë   0     0  
  Ashkali   0     0  
  Egjiptian   0     0  
  Goran   0     0  
  Kroat   1     0  
  Të tjerë   11     0  
  Gjithsej   11805     0  

*Të dhënat jozyrtare:

 

 

 Shënim:

 Të zhvendosur në Serbi: 537

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502