Komuna Zveçan00 zvecan

Zveçan

Under reconstruction

 

RajoniSipërfaqjaPopullsiaKodi postar
Mitrovicë 122,4km2   40000
 
 

 

Demografia:

Grupet etnike 1991 1999* 2011 2015*
  Serb   7596     0  
  Shqiptarë   1553     0  
  Malazez   267      
  Boshnjak   80     0  
  Turq   0     0  
  Romë   6     0  
  Ashkali   0     0  
  Egjiptian   0     0  
  Goran   0     0  
  Kroat   17     0  
  Të tjerë   52     0  
  Gjithsej   9609     0  

*Të dhënat jozyrtare:

 

 

 Shënim:

 Të zhvendosur në Serbi: 920

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502