Kontakti

Asistente e Ministrit
Nataša Popović
Email:Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel: 038 552 045 Centrix 16502

Shefi i Kabinetit

Srećko Bogajčević
Email:Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel: 038 552 043 Centrix 165501

Asistente e zv.Ministrit
Edona Lajqi
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel:038 552 054 Centrix 16509

Sekretari i Përgjithshëm

Nenad Stojčetović
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel: 038 552 084 Centrix 16 519
Fax:038 552 072 Centrix 16 515

Departamenti për Planifikim të Politikave dhe Analizave

Email:
Tel: 038 552 067 Centrix 16514

Divizioni për  Komunitetet e Disfavorshme
Devolle Topqiu
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel: 038 552 095 Ctrix 16525

Divizioni për Integrime Evropiane dhe Koordinim të Politikave
Vedat Maxhuni
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel: 038 552-319 Centrix  16548

Departamenti për Menaxhim dhe Monitorim të Projekteve
Albert Zeqa
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel: 038 552 303 Centrix 16538

Divizioni për Kthim dhe Komunitete
Dragana Mladenovic
Email:Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 
Tel: 038 552 060 Centrix 16511

 

Divizioni për Projekte
Dejan Sapsojevic
Email:Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel: 038 552 060 Centrix 16511

 

Departamenti Ligjor
Nuhi Osmani
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel: 038/552-086 Centrix  16520

Departamenti i Financave dhe Shërbimeve të Përgjithshme.
Mihailo Prlincevic
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel:038/ 552 132 Centrix 16528  

Divizioni i Burimeve Njerëzore
Hajdar Mehmeti
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel: 038 552 314 Centrix 16537

Divizioni për Buxhet dhe Financa
Fadil Hajdini
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel: 038 552 046 Cetrix 16503   

Divizioni i TI-së dhe Shërbimeve Logjistike.
Lumni Kllokoqi
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel: 038 552089 Centrix 16521  

Divizioni i auditimit
Shpëtim Kryeziu
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel: 038/552-162 Cenrix  16549

Divizioni për Komunikim Publik
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel: 038/ 552-047 Centrix 16504

Divizioni i prokurimit
Shaban Tafa
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel: 038/ 552-138 Centrix  16529

logo kosovo 
Republika e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038 552 045