ASISTENTI PERSONAL
Marija Milić

Marija Milic mala

ASISTENTI ADMINISTRATIV
Milja Đurić

5
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502