Departamentet

 

mihailo prlincevic kat

Albert Zeqa kat

Drejtor i Departamentit të Financave dhe Shërbimeve të Përgjithshme
___________
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel: 038552132
Drejtor i Departamentit per Menaxhim dhe Monitorim te Projekteve
___________
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel:
Vedat Maxhuni kat Nuhi Osmani kat
Drejtor i Departamentit per planifikim te politikave dhe analizave
___________
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel: 038/552391 cetrex:16548
Drejtor i Departamentit Ligjor
___________
E-maili: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel: 03820016520
Shpejtim Kryeziu a  
Shpejtim Kryeziu
Auditor i Brendshëm
___________
Email:
Tel:
 
logo kosovo 
Republika e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038 552 045