Divizionet

 

lumni kllokoqi

Hajdar Mehmeti

Lumni Kllokoqi
Udhëheqës Divizioni i TI-së dhe Shërbimeve Logjistike
___________
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel: 038 552 089  centrex: 16521
Hajdar Mehmeti
Udhëheqës Divizioni i Burimeve Njerëzore
___________
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel: 038/200 16537
uros staletovic kat Vedat Maxhuni kat
Uros Staletovic
Udhëheqës i Divizionit Për Komunikim Publik
___________
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel: 038/200 16507
Vedat Maxhuni
Udhëheqës Divizionit për Integrime Evropiane dhe Koordinim të Politikave
___________
E-maili: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel: 038/200 16548

 

bez slike

 

bez slike

Rrezarta Lajqi
Udhëheqëse e Divizionit për Buxhet dhe Financa
___________
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel: 038/200 16541
Shpejtim Kryeziu
Auditor i Brendshëm
___________
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel: 038 200 16 534 

 

bez slike

 

dragana mladenovic kat

Devolle Topqiu
Udhëheqës i Divizionit për Komunitetet e Disfavorshme
___________

Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel: 038/200 16500

Dragana Mladenović
Udhëheqës i Divizionit për Kthim dhe Komunitete
___________
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel: 038/200 16511

 

dejan spasojevic kat

 
Dejan Spasojević
Udhëheqës i Divizionit për Projekte
___________
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel: 038/200 16511
 
logo kosovo 
Republika e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038 552 045