I SH   M I N I S T R A T

 

 

petkovic 

Slaviša Petković

 janar 2005. – nëntor 2006.

 
Kryeministrave:
Ramush Haradinaj
(3. dhjetor 2004. — 8. mars 2005.)
 
Bajram Kosumi
(3. mars 2005. – 1. mars 2006.)
 
Agim Çeku
(10. mars 2006. – 9. janar 2008.)
 
Grbic 

 

 

Branislav Grbić

 nëntor 2006. – janar 2008.

 
Kryeministri:
Agim Čeku
(10. mart 2006. – 9. januar 2008.)
 
 stankovic

 

 

 Boban Stanković

janar 2008. - shtator 2008.

 
Kryeministri:
Hashim Thaçi
(9. janar 2008. – 9. dhjetor 2014.)
 
 Rasic

 

 

Saša Rašić

shtator 2008. – shkurt 2011.

 
Kryeministri:
Hashim Thaçi
(9. janar 2008. – 9. dhjetor 2014.)
 
 Tomic

 

 

 Radojica Tomić

shkurt 2011. – mars 2013.

 
Premijer:
Hashim Thaçi
(9. janar 2008. – 9. dhjetor 2014.)
 

 

 jevtic

 

  Dalibor Jevtić

mars 2013. – dhjetor 2014.

maj 2015. – mars 2021.

 
Kryeministrave:
Hashim Thaçi
(9. janar 2008. – 9. dhjetor 2014.)
Isa Mustafa
(9. dhjetor 2014. – 9. shtator 2017.)
Ramush Haradinaj
(9. shtator 2017. – 3. shkurt 2020.)
Albin Kurti
(3. shkurt 2020. – 3. qershor 2020.)
Avdullah Hoti
(3. qershor 2020. – 22. mars 2021.)
 
 Jablanovic

 

 

 Aleksandar Jablanović

decembar 2014. – februar 2015.

 
Kryeministri:
Isa Mustafa
(9. dhjetor 2014. – 9. shtator 2017.)

 

 

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502