Këshilltarë

Igor Savić Këshilltarë i parë ___________ Email:Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.   Tel: Miloš Stanković Këshilltarë për kthim ___________ Email:Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.: 038-552063    centrex 16512 Snežana Karadžić Këshilltar për Komunitete ___________ Email:Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.: 038-552063    centrex 16512 Uroš Staletović Këshilltar për medias ___________ Email:Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.: 038/200 16507   Dragan Repanović Këshilltar ___________ Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.: Julija Lazarević Këshilltarë – shefe e protokollit ___________ Email:Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.   Tel:038 552 045 Centrix 16502        
logo kosovo 
Republika e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038 552 045