SEKRETARIT TË PËRGJITHSHËM

Nenad Stojčetović

 

 

 
nenad stojcetovic 
emailQuesto indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.       phone1 038/552072 i 552084

 

Nenad Stojčetović fitoi diplomën e tij Bachelor në studime themelore akademike nga Fakulteti Juridik i Universitetit të Prishtinës. Ai vazhdoi arsimin e tij në studime akademike në Universitetin Union-Nikola Tesla në Beograd, ku mori gradën e tij juridike dhe aktualisht po përfundon gradën master.

Ai fitoi shumë vite përvojë pune si profesor i grupit të drejtësisë në Shkollën e Mesme në Shtërpcë për pesë vite, dhe pastaj si Zyrtar Kredie në Finca International në prezantimin e programit të huazimit të NVM-ve.

Ajo filloi të punojë në Ministrinë për Komunitete dhe Kthim në vitin 2012 si Drejtor i Departamentit për Planifikimin e Politikave dhe Analiza. Nga Prilli 2013 deri më sot ai punon si Sekretar i Përgjithshëm në Ministrinë për Komunitete dhe Kthim.

Ai mori pjesë në përgatitjen, hartimin dhe zbatimin e disa akteve nënligjore, dokumenteve strategjike, promovimin e Ligjit për mbrojtjen e të drejtave të komuniteteve dhe anëtarëve të tyre, krijimin e mekanizmave dhe të drejtave për kthimin e personave të zhvendosur, krijimin e kushteve të barabarta për të të gjitha komunitetet në Kosovë, si dhe bashkëpunimi me organizata të ndryshme ndërkombëtare dhe vendore, institucione qendrore dhe lokale.

Ai lindi në 4 gusht 1976 në Shkup, me vendbanim në Shtërpcë, ai është i martuar me Aleksandrën me të cilën ka dy fëmijë, vajzën Jovana dhe djalin Pavle.

 

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502