Zëvendësministër

milazim gashi a naser meta kabinet
Zëvendësministër
___________
Email:Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel: 038/200 16-508
Zëvendësministër
___________
Email:
Tel:     centrex

cazim rahmani kabinet

 Florent Hoxha a

Zëvendësministër
___________
Email:Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel:038 200 16 513 Centrix 16513
Zëvendësministër
___________
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel:038 200 16504
   
   
logo kosovo 
Republika e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038 552 045