Milazim Gashi

milazim gashi al
 
Email:Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel: 038/200 16-508
__________________
 

Milazim  Gashi

Kosovar
Data e lindjes:05.11.1979
Eksperiencat e punësimit :
Autoriteti Rregullativ i Telekomunikacionit te Kosoves -  Zyrtar Administrativ.
Ministria per Komunitete dhe Kthim  - Këshilltarë   Politik per qeshtje te Komuniteteve
Agjencioni i Privatizimit  , AKM, Antar i Bordit –I Deleguar  nga Ministria per Komunitete  dhe Kthime.
Kuvendi Komunal  Komuna Graqanic  udheheqes per qeshtje te Komuniteteve  ne Komunen e Graqanices
Asociaconi i Kriminalistve te Kosoves  ,Kryetar i Bordit.
Arsimi dhe trajnimet:
FAKULTETI  JURIDIK I PERGJITHSHEM
FAKULTETI  I SHKENCAVE TE KRIMINALISTIKES

logo kosovo 
Republika e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038 552 045