Naser Meta

Naser Meta al
 
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel: 038/200-16-506  044/256-040
__________________
 
Naser Meta u emërua zëvendësministër për Komunitete dhe Kthim në tetor të  votit 2017
Zëvendësministri ka lindur  më 29.06.1973 në  Prizren.
I martuar, baba i tre fëmijëve.
Shkollimi:
BACHELOR :  Kolegji i Biznesit
Drejtimi: Menaxhimi i Emergjencave
Seksioni: Menaxheri i Sigurisë në Punë
Provoja e punës :
Gjatë-1995
Spitali Regjional  – Prizren
•    përvojë shumë vjeqare në punën si teknik mjekësor
•    Planifikimi dhe organizimi i punës
•    Përvojë në punën në departamente të ndryshme
•    Përvojë në raste emergjente
•     Puna ekipore dhe grupore, puna në presion dhe në rrethana të pasigurta
•     Puna me fëmijët dhe puna në një mjedis multietnik dhe shumëgjuhësh
•    Kujdestaria
2002- 2004
•    Teknik mjekësor - Klinika urologjike private
•    Drejtimin e një ekipi infermierësh dhe teknikësh
•    Pjesë e menaxhimit në klinikë
•     Planifikimi i obligimeve ditore, javore dhe mujore
•     Koordinimi me institucionet e tjera mjekësore
•    Koordinimi i kujdestarive
•    Raportimi

 

logo kosovo 
Republika e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038 552 045