ДИРЕКТОР ОДЕЉЕЊА ЗА ПРАВНА ПИТАЊА

Нухи Османи

 

 

  Nuhi Osmani 
emailОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.       phone1 038/200 16 520
              
 

Нухи Османи је дипломирани правник који је завршио магистратуру из кривичног права и тренутно је у завршној фази докторских студија на Универзитету Флесбург у Немачкој. Током докторског студија надгледао је неколико магистарских радова на Флесбуршком универзитету, учествовао у неколико научних симпозијума и урадио неколико научних публикација.  

Своје дугогодишње радно искуство започиње 2005. године у Општинском суду у Србици, а од 01. фебруара 2007. па до 01. децембра 2010. године радио је као виши правни службеник у Министарству правде.

Своје ангажовање у Министарству за заједнице и повратак започиње 01. октобра 2010. године на позицији директора правног одељења на којој се налази и даље. Свој рад у Министарству за заједнице и повратак прекида на кратко августа месеца 2018. године када је на два месеца постављен за вршиоца дужности генералног секретара Министарства за европске интеграције. Такође је у два мандата био члан Националне комисије за избеглице коју је именовала Влада Косова.

Током периода рада у Министарству за заједнице и повратак учествовао је у многим радним групама, тимовима за израду нацрта закона, одржао стотине стручних обука и био учесник на  студијским посетама различитим институцијама у иностранству. Током ових обука, завршио је и школу за европске интеграције, где је за постигнути успех добио стипендију за студијску посету институцијама у ЕУ.

 

logo kosovo 
Vlada Kosova
________________
Министарство за заједнице и повратак
 

Трг мајке Терезе
Косово Поље
038/200 16 502

 

038/200 16 502