Министарство за заједнице и повратак - Članci poređani po datumu: понедељак, 06 мај 2019

Потпредседник Владе и министар за заједенице и повратак у оставци Далибор Јевтић, честитао је свети месец Рамазана свим грађанима исламске вероисповети.

”Нека вам у овом светом рамазанском месецу пост прође у искреној и дубокој побожности а добра дела буду путокази у чињењу добра према комшијама и пријатељима. Желим да вам ови рамазански дани донесу истинске духовне вредности и да подстакну све вернике на разумевање, толеранцију, међусобно уважавање и солидарност. Племенита симболика коју доносе узвишени дани месеца Рамазана нека буде подситацај за поштовање основних људских вредности и верских различитости-Рамазан Мубарек Олсун”, стоји у честитки министра Јевтића.

Objavljeno u Vesti
понедељак, 06 мај 2019 09:22

Јевтић честитао Дан Горанаца

Потпредседник Владе и министар за заједнице и повратак у оставци Далибор Јевтић, честитао је Дан Горанаца припадницима горанског народа. 

" Горански народ је важан као и сви народи на Косову и управо због тога ће Министарство на чијем сам челу наставити да помаже у намери да опстанете на својим огњиштинма. Желим да вам поручим да ћемо бити ту да помогнемо Горанцима у тежњи да створе боље и просперитетније окружење у којем живе, како би самим тим створили и боље услове за живот него што данас јесу. Желим вам такође пуно здравља, снаге и воље да свакога дана постајемо бољи, живимо у миру, међусобном уважавању и толеранцији“, поручио је министар Јевтић.

Нагласио је да су Горанци добар показатељ опстанка на Косову, упркос тешким временима, као и да су поносни на своју традицију и упорни да остану и опстану у својим домовима.

Objavljeno u Vesti
logo kosovo 
Vlada Kosova
________________
Министарство за заједнице и повратак
 

Трг мајке Терезе
Косово Поље
038/200 16 502

 

038/200 16 502