ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАР

Ненад Стојчетовић

 

 

 
nenad stojcetovic 
emailОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.       phone1 038/552072 и 552084
   
 

Ненад Стојчетовић је диплому основних академских студија стекао на Правном факултету Универзитетa у Приштини. Школовање је наставио на академским студијама на Универзитету "Унион – Никола Тесла“ у Београду где је добио звање дипломираног правника а тренутно завршава звање мастер правника.

Вишегодишње радно искуство је стицао радећи као професор правне групе предмета у средњој школи у Штрпцу пет година, затим као Credit officer у Finca International на презентовању програма кредитирања малих и средњих предузећа.

Рад у Министарству за заједнице и повратак започиње 2012. године као Директор одељења за планирање политика и анализе. Од  априла 2013. године па до данас ради као Секретар у Министарству за заједнице и повратак.

Учествовао је у припреми, изради и спровођењу бројних подзаконских аката, стратешких докумената, промовисању Закона за заштиту права заједница и њихових припадника, стварању механизама и права на повратак расељених лица, стварању једнаких услова за све заједнице на Косову као и сарадњи са различитим међународним и локалним организацијама, централним и локалним институцијама.

Рођен је  04. августа 1976. године у Скопљу, настањен у Штрпцу, ожењен Александром са којом има двоје деце, ћеркицу Јовану и сина Павла.

 

logo kosovo 
Vlada Kosova
________________
Министарство за заједнице и повратак
 

Трг мајке Терезе
Косово Поље
038/200 16 502

 

038/200 16 502