Министарство за заједнице и повратак - Članci poređani po datumu: четвртак, 31 децембар 2020

МИНИСТАР ДАЛИБОР ЈЕВТИЋ ЧЕСТИТА НОВУ 2021. ГОДИНУ

Приштина, 31. децембар 2020. године

Министар за заједнице и повратак Далибор Јевтић свим грађанима жели срећну Нову 2021. годину, и истиче да искрено верује да ће предстојећа година бити боља и успешнија од претходне у свим областима.

”Драги граћани, иза нас је једна тешка година пуна искушења и проблема са којима смо се суочавали, нарочито када је у питању пандемија вируса Ковид-19. Управо зато у 2021. години вам пре свега желим добро здравље, личну и породичну срећу. Ни Нова година неће бити лака али искрено верујем да ће бити боља од претходне у сваком смислу.

Очекујем да сви заједно радимо на темама изградње бољег живота јер једино заједно можемо да градимо боље време за све нас, а слога и заједништво ће уверен сам дати резултате у будућности. Ја ћу као министар за заједнице и повратак улагати максималне напоре да инситуција коју водим и даље ради на остварењу циљева јер једино на тај начин можемо имати успеха у свему што радимо. Расељенима желим да се врате, а у Министарству за заједнице и повратак и мени лично ће имати искреног партнера у решавању свих препрека које стоје на путу њиховог повратка.

У 2021. години вам желим пуно радости и много лепих тренутка испуњених пре свега миром, узајамним поштовањем и разумевањем.

Срећна Нова 2021. година”, стоји у честитки министра Далибора Јевтића

Objavljeno u Vesti
logo kosovo 
Vlada Kosova
________________
Министарство за заједнице и повратак
 

Трг мајке Терезе
Косово Поље
038/200 16 502

 

038/200 16 502