ШЕФ КАБИНЕТА

  Ненад Талић

 

 

  nenad talic 
emailОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.       phone1 038/200 16 501
instagram  facebook1  twitter6  LinkedIn15              
 

Ненад Талић је диплому основних академских студија стекао на Правном факултету Универзитетa у Приштини. Школовање је наставио на мастер академским студијама на Универзитету "Унион – Никола Тесла“ у Београду где је стекао звање мастер правника из области Међународног пословног права.

Вишегодишње радно искуство је стицао радећи на Косову од 1997. године са различитим међународним и локалним организацијама, централним и локалним институцијама на изградњи законодавног оквира у области локалне управе, заштити људских права, развоја демократије и владавине права. У периоду од 2005. до 2018. године учествовао је у припреми, изради и спровођењу бројних подзаконских аката, стратешких докумената и развојних пројеката на локалном нивоу управе. Коаутор је неколико публикација и приручника о ефикасној управи. Добитник је неколико признања за свој рад.

Пре именовања на функцију вишег политичког саветника и шефа кабинета у Министарству за заједнице и повратак обављао је дужност заменика министра правде у Влади Косова. Рођен је 24. децембра 1975. године у Приштини. У браку са Марином има синове Лазара и Данила.

Течно говори српски, албански и енглески језик, а служи се и руским језиком.

 

 

logo kosovo 
Vlada Kosova
________________
Министарство за заједнице и повратак
 

Трг мајке Терезе
Косово Поље
038/200 16 502

 

038/200 16 502