Министарство за заједнице и повратак - Članci poređani po datumu: петак, 24 април 2020

Заменица министра за заједнице и повратак Аљма Души Кабаши ступила на дужност

 


Приштина, 24. април 2020. године

Председник Владе Аљбин Курти, именовао је Аљму Души Кабаши, 23. априла 2020. године за заменицу министра у Министарству за заједнице и повратак.

Министар Далибор Јевтић је новоименованој заменици, која је данас ступила на дужност, пожелео добродошлицу и успешан рад, упознао је са радом ове институције и плановима за будућност.

”Уверен сам да ћемо искрено сарађивати у савладавању свих препрека које буду биле пред нама како би на захтеве оних о којима водимо бригу могли успешно да одговоримо. Задовољство ми је што ћемо моћи у наредном периоду да заједнички радимо на пројектима који су од изузетне важности за људе којима министарство помаже”, рекао је министар Јевтић.

Аљма Кабаши Души је до сада једина заменица министра која је именована од стране председника Владе Аљбина Куртија.

Objavljeno u Vesti

САОПШТЕЊЕ: Срећан почетак месеца Рамазана


Приштина, 24. април 2020. године

”Свим припадницима муслиманске вероисповести честитам почетак Рамазанког поста са жељом да ови свети дани Рамазана свима донесу слогу, међусобно поверење и истинске духовне вредности, које су нам свима потребне у овим тешким временима која су задесила читав cвет“, казао је министар за заједнице и повратак Далибор Јевтић, честитајући празник верницима исламске вероисповести.

Јевтић је у својој честитки изразио жељу да свети месец Рамазана протекне у искреној и дубокој побожности, а да добра дела буду путокази у чињењу добра.

”Дане празника проведите у миру, добром здрављу и сваком Божијем благостању заједно са вашим породицама – РАМАЗАН МУБАРЕК ОЛСУН”, наводи Јевтић у честитки.

Objavljeno u Vesti
logo kosovo 
Vlada Kosova
________________
Министарство за заједнице и повратак
 

Трг мајке Терезе
Косово Поље
038/200 16 502

 

038/200 16 502