САВЕТНИК ЗА ПРАВНА ПИТАЊА

Драган Репановић

 

 

 
dragan repanovic1 
email Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.       phone1 038/200 16 504
instagram  facebook1  twitter6  LinkedIn15        
 

Драган Репановић основну школу завршио је у Пећи, средњу економску у Крагујевцу и Правни факултет Универзитетa у Крагујевцу.

Своју каријеру започео је у предузећу ГРУНФ ДОО у Марибору где је почео од најниже позиције да би на крају био постављен за заменика директора ГРУНФ ДОО у Крагујевцу. Каријеру наставља у предузећу К&М СОФТ ДОО на позицији директора.

На локалним изборима у општини Исток 2008. године бива изабран најпре за одборника и одмах затим за члана општинског већа и након пуног мандата од 2015. године наставља рад у Министарству за заједнице и повратак најпре као спољни саветник а касније као саветник за правна питања где је и сада именован. Свој велики допринос дао је у организацији повратка у општини Исток и директно је учествовао у организацији повратка у селима Жач, Доњи и Горњи Драгољевац, Мужевине, Томанце и Љубожду.

Учествовао је у изради више законских и подзаконских аката као члан радних група и аутор је више научних радова из области права.

Рођен је 12. септембра 1982. године у Копру, СФРЈ (садашња Република Словенија).  Неожењен је, говори српски и енглески језик.

 

logo kosovo 
Vlada Kosova
________________
Министарство за заједнице и повратак
 

Трг мајке Терезе
Косово Поље
038/200 16 502

 

038/200 16 502