SAVETNIK ZA PRAVNA PITANjA

Dragan Repanović

 

 

 
dragan repanovic 
email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.       phone1 038/200 16 504
instagram  facebook1  twitter6  LinkedIn15        
 

Dragan Repanović osnovnu školu završio je u Peći, srednju ekonomsku u Kragujevcu i Pravni fakultet na Univerzitetu u Kragujevcu.

Svoju karijeru započeo je u preduzeću GRUNF DOO u Mariboru gde je počeo od najniže pozicije da bi na kraju bio postavljen za zamenika direktora GRUNF DOO u Kragujevcu. Karijeru nastavlja u preduzeću K&M SOFT DOO na poziciji direktora.

Na lokalnim izborima u opštini Istok 2008. godine biva izabran najpre za odbornika i odmah zatim za člana opštinskog veća i nakon punog mandata od 2015. godine nastavlja rad u Ministarstvu za zajednice i povratak najpre kao spoljni savetnik a kasnije kao savetnik za pravna pitanja gde je i sada imenovan. Svoj veliki doprinos dao je u organizaciji povratka u opštini Istok i direktno je učestvovao u organizaciji povratka u selima Žač, Donji i Gornji Dragoljevac, Muževine, Tomance i Ljuboždu.

Učestvovao je u izradi više zakonskih i podzakonskih akata kao član radnih grupa i autor je više naučnih radova iz oblasti prava.

Rođen je 12. septembra 1982. godine u Kopru, SFRJ (sadašnja Republika Slovenija).  Neoženjen je, govori srpski i engleski jezik.

 

logo kosovo 
Vlada Kosova
________________
Ministarstvo za zajednice i povratak
 

Trg majke Tereze
Kosovo Polje
038/200 16 502