Ministarstvo za zajednice i povratak - Items filtered by date: subota, 10 avgust 2019
%PM, %10 %768 %2019 %17:%avg

Jevtić čestitao Kurban bajram

Potpredsednik Vlade i ministar za zajednice i povratak u ostavci, Dalibor Jevtić svim vernicima islamske veroispovesti čestitao je praznik Kurban bajram uz želju da im praznični dani donesu mir, toleranciju, međusobno uvažavanje i razumevanje jer veliki praznici upravo podsećaju na istinske vrednosti.

“U ime Ministarstva za zajednice i povratak i u svoje lično ime, srdačno vam čestitam Kurban bajram. Svima nama koji živimo na Kosovu, jedni pored drugih i jedni sa drugima, mora biti i jeste cilj da očuvamo naše zajedništvo, prijateljstvo i razumevanje. Neka toplina praznika bude nadahnuće za bolji život na ovim prostorima.Zato učimo jedni od drugih i jedni druge da bi nam sve što činimo bilo dobro i da bi nam život u miru i blagostanju bio zajednički cilj.

Želim da Kurban bajram provedete u duhu običaja u porodičnoj sreći, okruženi svojim najbližima, porodicom i prijateljima. Neka ovaj i svi budući praznici budu praznici sreće i blagostanja među ljudima“, stoji u čestitki ministra Jevtića.

Published in Vesti
logo kosovo 
Republika Kosovo
________________
Ministarstvo za zajednice i povratak
 

Trg Majka Tereza
Kosovo Polje
038 552 045