%AM, %31 %484 %2018 %10:%dec

Jevtić čestitao Novu godinu

Potpredsednik Vlade Kosova i ministar za zajednice i povratak u ostavci Dalibor Jevtić uputio je čestitku svim građanima povodom nastupajuće Nove godine i poželeo pre svega dobro zdravlje, puno ličnih i profesionalnih uspeha i istakao da se nada da će naredna godina biti lepša i lakša od one koju ostavljamo za nama.

“ U novoj 2019. godini želim više razumevanja i tolerancije među ljudima. Nadam se da će nova godina doneti bolji život svim građanima i da ćemo imati dovoljno snage da se suočimo sa svim problemima koje trebamo rešavati. Nadam se jednom boljem periodu, miru i prosperitetu, međuetničkoj toleranciji, prestanku incidenata i da se raseljeni sa Kosova vrate na svoja ognjišta i tu ostanu da žive.

Najvažnije je da hrabro idemo napred spremni da odgovorimo svim izazovima sa elanom i željom da zajedno stvorimo bolji život za sve. Za to moramo da se pobrinemo i sami i uradimo sve sto možemo kako bismo bili srećni i zadovoljniji i kako bismo doprineli sreći i zadovoljstvu drugih ljudi koji nas okružuju. Da podržavamo dobre rezultate i gradimo prave vrednosti. Da negujemo i poštujemo osnovna moralna načela, našu ljudskost ,solidarnost i toleranciju.

U novu godinu uđimo sa optimizmom i verom u bolju budućnost.
Srećna Nova 2019. godina “, stoji u čestitki Jevtića.

logo kosovo 
Republika Kosovo
________________
Ministarstvo za zajednice i povratak
 

Trg Majka Tereza
Kosovo Polje
038 552 045