SAVETNIK - ŠEF PROTOKOLA

  Dragana Kevkić

 

 

  dragana 2
emailOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.       phone1 038/200 16 502
instagram  facebook1  twitter6  LinkedIn15        
 

Dragana Kevkić diplomu osnovnih akademskih studija stekla je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Prištini, na smeru Finansije, bankarstvo i osiguranje. Master studije, u okviru Poslovne ekonomije, nastavila je na istom fakultetu na Univerzitetu u Prištini.

Unapređenje svojih veština postiže učešćem u programu Nacionalnog demokratskog instituta (National Democratic Institute – NDI) "Ženska politička akademija i škole novih medija - Women Political Academy i New Media School".

Svoje radno iskustvo započinje već tokom studija u oblasti turizma u  Hotelu „Grand & Spa“ na Kopaoniku u periodu od 2013. do 2014. godine. U periodu od septembra 2018. pa do januara 2020. radila je u „Raiffeisen Bank Kosova“ na poziciji agenta direktne prodaje "Direct Sales Agent".

Marta 2020. godine imenovana je na funkciju savetnika ministra – šefa protokola.

Rođena u Prištini 31. januara 1992. godine, živi u Štrpcu, neudata, svoje slobodno vreme provodi u čitanju knjiga i bavljenju sportom. Srpski jezik (maternji), a služi se engleskim i ruskim jezikom.

 

 

 

logo kosovo 
Vlada Kosova
________________
Ministarstvo za zajednice i povratak
 

Trg majke Tereze
Kosovo Polje
038/200 16 502