DIREKTOR UNUTRAŠNjE REVIZIJE

Špejtim Krieziu

 

 

  odeljenje unutrasnje revizije 
emailOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.       phone1 038/200 16 534
              
 

Špejtim Krieziu  je svoju diplomu osnovnih akademskih studija stekao na Ekonomskom Fakultetu u Prištini 1989. godine.  2018. godine dobija licencu za unutrašnju reviziju, dok je u ranijem periodu radio kao ovlašćeni računovođa.

U svojoj bogatoj radnoj karijeri i pre dolaska u Ministarstvo za zajednice i povratak radio je u više institucija i preduzeća u polju ekonomije i to u Univerzitetskom kliničkom centru kao rukovodilac u ekonomskoj i finansijskoj službi, u kancelariji koordinatora TMK-a kao šef odeljenja za finansije, u Handikos-u kao šef računovodstva, u nemačkoj kompaniji Vurth kao finansijski menadžer, a u periodu 1990-1998 u ŠMEJ L. Poradeci u Kijevu kao profesor ekonomije.
Svoju radnu karijeru u Ministarstvu za zajednice i povratak započinje 2009. godine na poziciji  direktora unutrašnje revizije.  

U svojoj karijeri učestvovao je na više stručnih treninga iz polja ekonomije, budžeta i revizije.

Rođen je 01. maja 1965. godine u selu Bubavec u opštini Mališevo, govori albanski i srpski jezik i dobro poznaje engleski i nemački jezik.

 

 

 

logo kosovo 
Vlada Kosova
________________
Ministarstvo za zajednice i povratak
 

Trg majke Tereze
Kosovo Polje
038/200 16 502