RUKOVODILAC ODSEKA ZA POVRATAK I ZAJEDNICE

Dragana Stojanović Mladenović

 

 

  dragana 
emailOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.       phone1 038/200 16 518
              
 

Dragana Stojanović Mladenović je rođena u Prištini. Osnovnu školu je završila 1991. godine u Kosovu Polju, a  srednju  Ekonomsku školu završila je 1995. godine u Prištini. Iste godine upisuje Ekonomski fakultet Univerziteta u Prištini koji završava 2000.godine dobija zvanje Ekonomiste. 2014. godine dobija diplomu I zvanje strukovni ekonomista VŠSS-Leposavić.

U periodu od 1995.-1999.god. radi u komisionu "Kalimero" u SPC"Boro I Ramiz u Prištini. U periodu od 1999.-2004. u  Beogradu radi kao direktor maloprodaje u D.O.O. "Aktina". Zbog proširenja porodice se preseljava u Niš i započinje da radi u ispostavi "Magma"international –Zagreb, u Nišu kao menadžer "Magma-home". U oktobru 2009. godine se vraća sa svojom porodicom na Kosovu i u decembru 2009.godine započinje sa radom u "Ministarstvu za zajednice i povratak" na poziciji Direktora odeljenja za povratak.

2012.godine prelazi na poziciji Rukovodioca odseka za zajednice i povratak  na kojoj je i danas. Takođe rukovodi radnom pod grupom za "Lična dokumenta" u okviru "Skopskog procesa". Učestvovala je u izradi više podzakonskih akata i strategija. Dobila je pismo pohvale i podrške od strane Šefa Misije UNHCR-a Kosovo za odličan rad i posvećenost u procesu povratka i stabilizaciji zajednica, kao i pohvalno pismo od DRC-Kosovo za  dobru saradnju na više projekata za povratak raseljenih i trajna rešenja. Prati implementaciju Strategije za uključivanje Roma i Aškalija u Kosovsko društvo.

Udata je I majka je četvoro dece.

 

 

 

 

 

logo kosovo 
Vlada Kosova
________________
Ministarstvo za zajednice i povratak
 

Trg majke Tereze
Kosovo Polje
038/200 16 502