RUKOVODILAC ODSEKA ZA JAVNU KOMUNIKACIJU

Uroš Staletović

 

 

 
uros staletovic 
emailOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.       phone1 038/200 16 507
instagram  facebook1            
 

Uroš Staletović je akademske studije upisao 2004. godine na Fakultetu za trgovinu i bankarstvo ”Alfa” Univerziteta. Kao redovan student diplomirao je na predmetu Osiguranje 2009. godine i stekao zvanje diplomirani ekonomista na smeru bankarstvo.

Radnu karijeru započeo je kao novinar i prezenter vesti na regionanlnoj TV Herc u Štrpcu 2009. godine. Nakon četiri godine rada na ovoj televiziji menja radno angažovanje i prelazi na poziciju direktora ”Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju” u Štrpcu. U Ministarstvu za zajednice i povratak počinje da radi 2014. godine na poziciji rukovodioca kancelarije za javnu komunikaciju - portparola a zatim i kao savetnik za medije potpredsednika Vlade. Trenutno zaposlen na prvobitnoj poziciji u ministarstvu.

Rođen je 09. jula 1985. godine u Skoplju. U braku sa Natašom ima sinove Tadiju i Matiju. Maternji jezik srpski, a služi se engleskim jezikom (početni nivo).

 

logo kosovo 
Vlada Kosova
________________
Ministarstvo za zajednice i povratak
 

Trg majke Tereze
Kosovo Polje
038/200 16 502