Ministarstvo za zajednice i povratak - Чланци поређани по датуму: četvrtak, 31 decembar 2020

MINISTAR DALIBOR JEVTIĆ ČESTITA NOVU 2021. GODINU


Priština, 31. decembar 2020. godine

Ministar za zajednice i povratak Dalibor Jevtić svim građanima želi srećnu Novu 2021. godinu, i ističe da iskreno veruje da će predstojeća godina biti bolja i uspešnija od prethodne u svim oblastima.
”Dragi graćani, iza nas je jedna teška godina puna iskušenja i problema sa kojima smo se suočavali, naročito kada je u pitanju pandemija virusa Kovid-19. Upravo zato u 2021. godini vam pre svega želim dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću. Ni Nova godina neće biti laka ali iskreno verujem da će biti bolja od prethodne u svakom smislu.
Očekujem da svi zajedno radimo na temama izgradnje boljeg života jer jedino zajedno možemo da gradimo bolje vreme za sve nas, a sloga i zajedništvo će uveren sam dati rezultate u budućnosti. Ja ću kao ministar za zajednice i povratak ulagati maksimalne napore da insitucija koju vodim i dalje radi na ostvarenju ciljeva jer jedino na taj način možemo imati uspeha u svemu što radimo. Raseljenima želim da se vrate, a u Ministarstvu za zajednice i povratak i meni lično će imati iskrenog partnera u rešavanju svih prepreka koje stoje na putu njihovog povratka.
U 2021. godini vam želim puno radosti i mnogo lepih trenutka ispunjenih pre svega mirom, uzajamnim poštovanjem i razumevanjem.
Srećna Nova 2021. godina”, stoji u čestitki ministra Dalibora Jevtića

Објављено у Vesti
logo kosovo 
Vlada Kosova
________________
Ministarstvo za zajednice i povratak
 

Trg majke Tereze
Kosovo Polje
038/200 16 502