GENERALNI SEKRETAR

Nenad Stojčetović

 

 

 
nenad stojcetovic 
emailOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.       phone1 038/552072 i 552084

 

Nenad Stojčetović je diplomu osnovnih akademskih studija stekao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Prištini. Školovanje je nastavio na akademskim studijama na Univerzitetu "Union – Nikola Tesla“ u Beogradu gde je dobio zvanje diplomiranog pravnika a trenutno završava zvanje master pravnika.

Višegodišnje radno iskustvo je sticao radeći kao profesor pravne grupe predmeta u srednjoj školi u Štrpcu pet godina, zatim kao Credit officer u Finca International na prezentovanju programa kreditiranja malih i srednjih preduzeća.

Rad u Ministarstvu za zajednice i povratak započinje 2012. godine kao Direktor odeljenja za planiranje politika i analize. Od  aprila meseca 2013. godine pa do danas radi kao Sekretar u Ministarstvu za zajednice  i povratak.

Učestvovao je u pripremi, izradi i sprovođenju brojnih podzakonskih akata, strateških dokumenata, promovisanju Zakona za zaštitu prava zajednica i njihovih pripadnika, stvaranju mehanizama i prava na povratak raseljenih lica, stvaranju jednakih uslova za sve zajednice na Kosovu kao i saradnji sa različitim međunarodnim i lokalnim organizacijama, centralnim i lokalnim institucijama.

Rođen je  04. avgusta 1976. godine u Skoplju, nastanjen u Štrpcu, oženjen Aleksandrom sa kojom ima dvoje dece, ćerkicu Jovanu i sina Pavla.

 

logo kosovo 
Vlada Kosova
________________
Ministarstvo za zajednice i povratak
 

Trg majke Tereze
Kosovo Polje
038/200 16 502