Ministarstvo za zajednice i povratak - Чланци поређани по датуму: ponedeljak, 22 jun 2020

Imenovani zamenici ministra stupili na dužnost

Priština, 22 . jun 2020. godine

Predsednik Vlade Kosova, Avdulah Hoti imenovao je 17. juna 2020. godine, Seljima Krueziua i Enisa Sulejmanovića za zamenike ministra u Ministarstvu za zajednice i povratak. Ministar za zajednice i povratak, Dalibor Jevtić je održao radni sastanak sa zamenicima kojima je čestitao stupanje na dužnost i poželeo uspešan rad. Ovo je bila prilika da ministar Jevtić upozna svoja dva zamenika sa mandatom i strateškim ciljevima Ministarstva za zajednice i povratak, aktivnostima koje se trenutno sprovode, planovima za budućnost ali očekivanjima koje imaju povratnici, građani i strateški partneri.
”Uveren sam da ćemo iskreno sarađivati i zajedno raditi na savladavanju svih prepreka koje nam budu stajale na putu unapređenja položaja svih zajednica“, istakao je ministar Jevtić.
Dvojica zamenika, gdin Krueziu i gdin Sulejmanović, su ministru zahvalili na toploj dobrodošlici i istakli svoju punu podršku i posvećenost daljoj saradnji na poslovima koje spadaju u nadležnost Ministarstva za zajednice i povratak.

 

Објављено у Vesti
logo kosovo 
Vlada Kosova
________________
Ministarstvo za zajednice i povratak
 

Trg majke Tereze
Kosovo Polje
038/200 16 502