Ministarstvo za zajednice i povratak - Чланци поређани по датуму: petak, 24 april 2020

Zamenica ministra za zajednice i povratak Aljma Duši Kabaši stupila na dužnost

 


Priština, 24. april 2020. godine

Predsednik Vlade Aljbin Kurti, imenovao je Aljmu Duši Kabaši, 23. aprila 2020. godine za zamenicu ministra u Ministarstvu za zajednice i povratak.

Ministar Dalibor Jevtić je novoimenovanoj zamenici, koja je danas stupila na dužnost, poželeo dobrodošlicu i uspešan rad, upoznao je sa radom ove institucije i planovima za budućnost.

”Uveren sam da ćemo iskreno sarađivati u savladavanju svih prepreka koje budu bile pred nama kako bi na zahteve onih o kojima vodimo brigu mogli uspešno da odgovorimo. Zadovoljstvo mi je što ćemo moći u narednom periodu da zajednički radimo na projektima koji su od izuzetne važnosti za ljude kojima ministarstvo pomaže”, rekao je ministar Jevtić.

Aljma Kabaši Duši je do sada jedina zamenica ministra koja je imenovana od strane predsednika Vlade Aljbina Kurtija.

Објављено у Vesti

SAOPŠTENjE: Srećan početak meseca Ramazana


Priština, 24. april 2020. godine

”Svim pripadnicima muslimanske veroispovesti čestitam početak Ramazankog posta sa željom da ovi sveti dani Ramazana svima donesu slogu, međusobno poverenje i istinske duhovne vrednosti, koje su nam svima potrebne u ovim teškim vremenima koja su zadesila čitav cvet“, kazao je ministar za zajednice i povratak Dalibor Jevtić, čestitajući praznik vernicima islamske veroispovesti.

Jevtić je u svojoj čestitki izrazio želju da sveti mesec Ramazana protekne u iskrenoj i dubokoj pobožnosti, a da dobra dela budu putokazi u činjenju dobra.

”Dane praznika provedite u miru, dobrom zdravlju i svakom Božijem blagostanju zajedno sa vašim porodicama – RAMAZAN MUBAREK OLSUN”, navodi Jevtić u čestitki.

Објављено у Vesti
logo kosovo 
Vlada Kosova
________________
Ministarstvo za zajednice i povratak
 

Trg majke Tereze
Kosovo Polje
038/200 16 502