DIREKTOR ODELjENjA ZA PLANIRANjE POLITIKA I ANALIZE

Albert Zeća

 

 

  Albert Zeca 
emailOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.       phone1 038/200 16 511
              
 

Albert Zeća je diplomu osnovnih akademskih studija stekao na Fakultetu primenjenih znanosti u biznisu Univerziteta u Prištini na kome završava i postdiplomske studije na temu ,, Savremene metode i tehnike upravljanja projektima “.

Radno iskustvo započinje 1980. godine u preduzeću Angro Inžinjering iz Skoplja kao šef predstavništva za Kosovo. 1985. godine prelazi u preduzeće Feroteks iz Kraljeva takođe kao šef predstavništva i u njemu se zadržava do 1989. godine kada svoju radnu karijeru nastavlja u Fabrici Šavnih cevi. 1992. godine prelazi da radi u trgovinskoj kući ,,17. Novembar“ u kojoj do 1999. godine radi kao šef sektora u komercijali.
Svoju radnu karijeru u Ministarstvu za zajednice i povratak započinje 2005. godine kao šef sektora za koordinaciju i finansiranje projekata, a od 2012. godine kao direktor odeljenja za upravljanje i nadgledanje projekata.

U toku svoje radne karijere učestvovao je u više obuka sprovedenih od strane međunarodnih organizacija kao i u izradi strategija, uredbi i priručnika iz delokruga mandata Ministarstva za zajednice i povratak.

Rođen je 18. februara 1957. godine u Prištini, tečno govori albanski i srpski jezik i služi se engleskim jezikom.

 

 

 

 

 

logo kosovo 
Vlada Kosova
________________
Ministarstvo za zajednice i povratak
 

Trg majke Tereze
Kosovo Polje
038/200 16 502